Kantoor Lippens, uw onafhankelijk makelaar

We bouwen, al meer dan 50 jaar, graag met u aan een duurzame relatie.  We helpen u uw huidige welvaart te beschermen, uw dromen te realiseren en vandaag al te zorgen voor uw plannen van morgen.  Dit in alle rust en vertrouwen met de nodige expertise!

Als onafhankelijk 'multi-merken-aanbieder' scannen we de markt om je een goede verzekering aan te bieden.  Jou goed kennen is dus de beste garantie voor het bekomen van een verzekeringscontract dat perfect overeenstemt met jouw profiel, levensfase, je dromen en ambities.   

Zowel voor particulieren, vrije beroepers, als zelfstandigen en kleine / middelgrote ondernemingen zijn bij ons van harte welkom.

 

Van individuele scan naar integraal plan

We kiezen voor een globale benadering, geen productverkoop.  Belangrijk is dat uw behoeften, wensen en verwachtingen centraal staan.  Hoe we dit doel bereiken? bekijk onderstaande stappen.

 

Luisteren & inventariseren

Bij aanvang maken we tijd om naar u te luisteren.  Uw verhaal is immers uniek en belangrijk! We vernemen uw persoonlijke situatie en uw verwachtingen naar de toekomst.  Dit gesprek gebeurt bij u thuis of op ons kantoor wanneer het u past. 

Alle kaarten worden vervolgens op tafel gelegd, zodat we een duidelijke inventaris kunnen maken van uw persoonlijk dossier.  Een helder overzicht zal voor transparantie zorgen.

 

 

 

 

 

 

Analyse & plan

Met ons team van specialisten gaan we aan de slag om uw situatie en dossier te analyseren en u van eerlijk advies te voorzien.  Dit zal resulteren in een concreet individueel plan welke we in alle transparantie zullen toelichten bij een volgend gesprek.  In samenspraak met u bepalen we de definitieve vorm ervan.

 

 

 

Concretiseren & beheer

Ons team van specialisten zal uw huidige dossier omvormen tot uw individueel besproken plan.  Al het werk hieromtrent wordt door ons met de nodige zorg gedaan.  Het resultaat zal u rust en helderheid brengen.  

Maar ook daarna staat gans ons team paraat voor u.  bij al uw vragen of bij eventuele schade waarborgen we een persoonlijke opvolging en maken ook dan graag tijd voor u.  In nood zijn we zelfs 24/24 telefonisch te bereikbaar.

 

 

 

1
Luisteren & inventariseren
2
Analyse & plan
3
Concretiseren & beheer